fredag den 26. oktober 2012

Manden´s ønske i London...

Som du måske læste i dette indlæg
Så valgte vi hver en ting, vi rigtig gerne ville se/opleve i London....
Mandens ønske var at se:

Tower of London
Tower of London er en borg i det centrale London, lige ned til Themsen på den nordlige side, og tæt ved Tower Bridge..
Og uden at gå i alt for mange små detaljer ( som med garanti ville kede jer) Har denne bygning en impornerende historie, og man kan nemt bruge rigtig mange timer derinde..
Vi brugte 3 timer..Effektive og interessante.. og børnene nåede ikke at begynde og kede sig :-))
Min mand er en god fortæller og havde sat sig ind i tingene, så han kunne fortælle børnene om det vi så, på en spændende måde..
billederne er dem jeg har fået fra Nicolaj´s Iphone efter vi er kommet hjem, da vi mistede vores Camera derovre, og ingen billeder har..
Så de er noget anderledes end dem jeg selv havde taget, men det gør dem ikke dårligere, det er bare noget andet en 14 årig har focus på , end en 40 årig mor!!
Jeg skulle hilse at sige at hans billeder herfra indeholder 70 % rustninger og våben ( dem vil jeg spare jer for ) Men blot vise få glimt af den engelske historie!!

 
Datidens tortur-redskab..
Man blev spændt fast i arme og ben og lige så laaaangsomt blev der drejet på maskineriet, så man blev truuuuukket længere...


 
Kontraster !!! gammel borg grudlagt for knap 1000 år siden og så med Londons super moderne bygninger i bagrunden.. Godt set Nicolaj !!


Et kig ud af borgen´s vinduer :
TOWER BRIDGE..
 

 
Efter rundturen på Tower of London, skulle vi selvfølgelig også op på Tower bridge og gå en tur!!


 

 


 

 


 
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar