torsdag den 18. oktober 2012

London set fra en 14 årig´s linse...

Som du måske læste forleden i dette indlæg mistede jeg mit camera da vi var i London.. ØV !!

Men jeg har heldigvis en vaks 14´årig der med sin Iphone har taget omkring 200 billeder set fra hans vinkel.. Dem har han idag overført til min computer, så derfor er vores London-tur nu set gennem en 14´årig´s linse.. Det gør den lidt anderledes end de billeder jeg har taget, men bestemt ikke ringere :-))

Betingelserne inden vi tog afsted var at vi hver skulle ønske EN/1 ting vi bare rigtig gerne ville se/opleve.. Dette ønske skulle opfyldes og alle skulle bakke op/nyde/være interesseret i de andres ønsker... Og når det nu er Nicolaj der har taget billederne vil jeg starte med hans ønske:

LONDON EYE !!!
og direkte taget fra VIKIPEDIA :

Wheel, er et stort pariserhjul i midten af London. Det er 135 meter højt og blev åbnet for publikum i marts 2000. Hjulet blev officielt åbnet af Tony Blair den 31. december 1999, men pga. tekniske vanskeligheder måtte åbningen for publikum udskydes. Det er placeret på den sydlige side af Themsen i Lambeth mellem Westminster Bridge og Hungerford Bridge.
Det er designet af arkitekterne David Marks og Julia Barfield. Der er 32 aflukkede, airconditionerede kabiner. Hjulet roterer med en fart af 0,26 m/s ~ 0,9 km/t, så en fuld rotation tager ca. 30 min.

Inpornerende syn, taget på afstand...
 
 
 Nu er vi hel tæt på , men står staddig på jorden..

Så er vi igang.. Allerede her er farmand bleg i ansigtet af "Højdeskræk" (pivbejs)

Nu er vi ved at være på toppen..
 Impornerende syn over London.
 
 Det "lille hus" , i skoven, ca. midt i billedet er Bucking palace,
der tog vi hen dagen efter for at hilse på :-))

Det officielle billede af at Fam. TOFT har været i
LONDON EYE !!!!
Vi står lige der og smiler så sødt..
 


2 kommentarer: