tirsdag den 15. november 2011

Jeg har købt......

En POM POM- MAKER..
Og jeg elsker den allerede..
Det er så nemt at lave de fine Pom Pomér på sådan en, istedet for at sidde med de 2 stykker pap jeg plejer.. Så nu skal der fabrikeres Pom Pomér i lange baner :-))
Jeg har mange ideér til hvad de skal bruges til, og alle garnresterne bliver brugt... Win Win!!!
Se lige her hvad stine Hoelgaard har brugt sine til
Er det ikke bare en skøn ide´...???4 kommentarer:

 1. Det er jo super med sådan en "maker" og så giver de jo humøret et plus der i træet. minuset er jo bare at Stine´s allerede er ved at være nappet. Så husk det når du evt. pynter træernes nøgne grene ;)

  SvarSlet
 2. Nogen der har lyst til at oplyse mig om det vidunderlige i den tingest - som jeg umiddelbart ikke har givet særlig meget opmærksomhed, fordi jeg har troet at det bare var et par dyre 'papstykker'... :D

  SvarSlet
 3. Flet og sjov.. Ja, jeg så også godt igår at Stine´s Pom pomér var blevet nappet i nattens mulm og mørke.. Øv for hende og alle dem der dagligt kunne gå og glæde sig over det festlige syn..

  Zanne... I bund og grund kan den heller ikke mere end 2 papstykker kan, MEN det er bare så meget næmmere og så går det lynhurtig med at få lavet en stak pom pomér, og det kan jeg godt li´.. Men hvis man bare skal lave en enkelt eller 2 pom pomér så længe leve papstykkerne:-))

  SvarSlet
 4. Jeg er da helt vild med alle de pyntede træer, så jeg skal da vist have fat i sådan en "maker". Jeg har et træ i for-haven som bestemt godt kunne pyntes.

  Kh Mette

  SvarSlet