tirsdag den 8. november 2011

Jeg er blevet tildelt en Award...


Den 28 Oktober fik jeg endnu en skøn Award!

Denne gang var det Libbie med bloggen Binemor der havde været forbi min blog og fundet mig værdig til at modtage den. Det blev jeg rigtig rigtig glad for.. Jeg har ikke været med herinde i blogland så længe, så det er rigtig dejligt at Libbie tænkte på mig, da hun skulle uddele sin Award... For et par måneder siden faldt tilfældigt over Libbie´s blog herinde, og opdagede at vi kender hinanden fra vores barndom i Toftlund...Sjovt ikk???

Dette er hvad Libbie skrev om mig:"...Canika Filt og Stads Rosita er mega dygtig til alt muligt! Hun har lige forsynet sine piger med de fedeste onepieces, ahrmen jeg forstår ikke hvordan hun gør(?) Tjek bloggen ud og blev inspireret.

Reglerne for awarden er som altid:
Man skal linke til den blogger, man har fået awarden af.
Desuden skal man give awarden videre til 5 bloggere, som har under 100 faste læsere.
Og så skal man svare på 5 spørgsmål.
Nr 1.. Hvorfor begyndte du at blogge ???
Jeg har altid været meget kreativ, jeg er vokset op med en mor der i mange år havde en stof butik, og der elskede jeg at være og startede meget tidligt med at sy og strikke mine egne ting, og gik som barn meget i hjemmesyet tøj (hvad jeg ikke altid synes var så fedt).. Hvis jeg de seneste år har savnet en god ide´til et eller andet, googlede jeg det.. og hver gang kom der de mest spændende blog-sider op.. Så det var på den måde jeg fik mine øjne op for dette fantastiske univers... Jeg er rimelig ny her i blog-land men håber jeg på sigt kommer til at bidrage med lige så meget som jeg får herinde :-))
Nr.2..Hvilke blogs følger du ??
Jeg følger en del, men alligevel ikke voldsomt mange... Jeg har det nok bedst med at tilføje en enkelt mere på listen i ny og næ og ligesom lære bloggen at kende , og den kvinde der står bag inden jeg begiver mig videre...
Nr 3.... Favorit Farve ???
Lilla.. absolut LILLA !!!!
Nr 4... Favorit Film ??
Jeg er bestemt ikke den store film elsker.. Men elsker gode madprogrammer og dokumentar..
Nr 5.. Hvilket land drømmer du om at besøge og hvorfor ??
THAILAND... Det har i flere år været min store drøm at kunne tage mand og unger med på en drømmetur/ferie til Thailand.. Og drømmen går faktisk i opfyldelse om kun 3 mdr :-))) Helt nøjagtig tager vi afsted d. 11 Feb.2012, og er afsted i hele 3 uger... Vi elsker alle at rejse og opleve nye steder, og prioriterer det højt...
Jeg har valgt at give Awarden videre til disse 5 skønne blogs/kvinder....

Karin med bloggen THE GIRL NEXT DOOR ... Karin er meget alsidig og laver de flotteste malerier i skønne farver og teknikker.. Kig ind hos Karin og bliv inspireret..

Zanne med bloggen ZGRUBLER .. Jeg ved Zanne har en award fri blog... Men jeg synes alligevel hun fortjener påskønnelse for hendes sjove/rørende/inspirerende/lange/sørgmodige/fantastiske skriverier... Jeg elsker min daglige "Zgrubler" dosis...

Maria med bloggen LIVET PÅ LINDEVEJ ..Maria er som hun selv skriver en overskuds-mor.. og har mange jern i ilden.. Pt. et projekt med at strikke tæpper og huer til børn på et hospital i Slovenien.. Hatten af for dig Maria..

Laila med bloggen SYSLERIER PÅ PILEGAARDEN .. Laila er meget ny herinde i blogland.. Hun har kun 6 faste læsere pt.. men jeg er sikker på der snart kommer mange flere til..Laila skriver så fint om hendes familieliv, børn og kreative sysler....

 
 Fru Bach med bloggen Fru Bach´s univers Super fin blog med masser af inspiration.. Jeg elsker når der er nye indlæg herfra.. flotte farver og flotte billeder!!!Jeg håber i alle vil modtage jeres award.... Jeg ved at nogen af jer har modtaget andre award, så jeg forventer ikke at alle gør lige meget ved den.. Men betragter det som et skulderklap :-))

1 kommentar:

  1. Tusind tak for awarden, jeg skal nok lige få den modtaget på ordentlig vis på min blog snarest

    SvarSlet