tirsdag den 11. oktober 2011

Thailand og Sushi.....

Thailand og Sushi ?? det passer da bare overhovedet ikke sammen??
OG DOG !!!!!!

Den opmærksomme læser har måske bemærket at jeg "enlillebittesmule" har nænt noget om "ferie-familie-thailand"m.m..
OG NU er jeg nød til at fortælle jer om vores "once-in-a-life-time" ferie... Om præcis 4 mdr sidder vi alle 5 i et fly på vej til Thailand , hvor vi skal være i 3 uger :-)(vi rejser i uge 7,8 og 9 )
OG HOLD NU LIGE OP HVOR VI GLÆDER OS !!!
Kort over Thailand
Dette fantastiske land skal vi udforske for første gang..
 Og så i hele 21 dage..

Vi rejser meget, og prioterer det rigtig højt.. Vi har i lang tid ønsket os både ny sofa og nye havemøbler.. MEN, hver gang vi har pengene til det, vælger vi at bruge det på endnu en rejse/oplevelse sammen med vores børn.. Jeg tror på at børnene ikke husker hvilken sofa de sad i som børn, men derimod husker alle de gode oplevelser vi havde sammen rundt om i Europa/Verden... Vi rejser ikke på dyre charter ferier, men planlægger selv alt ned i mindste detalje :-))

NÅ, Men om nøjagtig 4 Mdr er vi alle 5 på vej til THAILAND..

10 kilo lettere kunne det være mig der står der i vandkanten og tager imod mine store unger, når de glad kommer hjem fra dagens dykker-tur...

Det her kunne være os alle 5 på udflugt.. Nicolaj der springer fra båd til båd :-))OG det er her jeg drømmer om at manden og jeg tager på "kæreste-tur" til!!!

Og hvordan hænger Sushi så sammen med det?? Tænker du nok!!!
Det er fordi Fru Toft (ja, det er mig) for første gang i dag har vovet sig ud i at lave hjemmelavet Sushi.. Og HOLD NU LIGE OP hvor blev det godt... ( prale, prale, prale)
Og klap lige dig selv på skulderen ;-)


SUPER LÆKKERT og bestemt ikke sidste gang jeg vover mig ud i det...

3 kommentarer:

  1. Mums sushi I love it (det gør manden så bare ikke) *griner højt* og lækkert med en ferie til Thailand!! Jeg drømmer stadig om New York, men ungerne skal være større er vi heldigvis enige om :)

    SvarSlet
  2. Det bliver så fedt for jer at komme afsted - ren luksus til sjælen. Og det er suhi også - vi spiser det gerne i rigelige mængder - og laver det tit selv.

    SvarSlet
  3. Her er manden heller ikke så begejstret for sushi, men den blev lavet både børne og "mand" venlig, så alle spiste med velbehag, og der kom tilmed rosende ord også....Vi glæder os også helt vild, bare det at være afsted alle sammen uden stress. Og ha´ tid til alt det vi gerne vil :-))

    SvarSlet