mandag den 10. oktober 2011

Onepiece..


Ja det kalder man åbenbart sådan en dragt nu om dage..
Og sådan en er Caroline´s STØRSTE ønske... Hun var idag ved at regne ud hvor mange uger´s lommepenge hun skulle ha´på forskud , for at hun kunne blive den lykkelige ejer af en sådan en..
OG DET VAR MANGE UGER, For den koster 1099,- .. Så det var næsten helt uoverskueligt...

Nu er det ikke fordi hun ikke får/har meget tøj, for det har hun!!
 Så moren har takket nej til at betale 1099,- for sådan en sag....
Men jeg tilbød samtidig at prøve at sy sådan en, Og minsanten om hun ikke synes det var MEGA FEDT, så på Onsdag går turen til Stof og Stil hvor der skal vælges stof og lynlåse...
Og jeg glæder mig faktisk, og håber resultatet bliver godt!!!
Nu skal der sammensættes mønstre, mon ikke et par joggingbukser sat sammen med en hættetrøje er det jeg skal bruge som udgangspunkt???

FORTSAT GOD AFTEN TIL DIG !!!!

4 kommentarer:

 1. Det lyder dea som en god idé. God tur til jer.

  SvarSlet
 2. Hvis jeg var en ung pige med stramt maveskind så ville jeg også gerne have sådan én :)
  Hvor er du sej at du bare springer ud i det og syer en selv til tøsen!
  Glæder mig til at se resultatet :)
  kh

  SvarSlet
 3. Vi har netop lige været igennem den selv samme snak herhjemme. Jeg betaler heller ikke 1099,- nix bix. Aftalen her er også en tur i stof og stil, efter efterårsferien. Spændt på at se hvad i finder.
  (i øvrigt lavede vi en aftale mere, jeg kan nemlig ikke holde tanken ud om at Asta skal gå i den i skole. Jeg syntes det ligner en natdragt og at de absolut ikke er pæne. Men kan se det parktiske i den, med alt det gymnastik hun dyrker, så til og fra sport og som hyggedragt. )

  SvarSlet
 4. Kære søde damer :-))Tak for jeres besyv!!! Jeg kan godt forstå Caroline er hel vild med denne sag.. Og i morgen går turen til Stof og Stil.. Så mon jeg ikke engang i weekenden kan vise jer resultatet :-)

  SvarSlet