lørdag den 3. marts 2012

Hjemme igen....

Efter 3 skønne uger i Thailand er vi nu hjemme igen, med bagagen fyldt op med dejlige oplevelser ( og gode køb)
Vi var nød til at købe en ekstra kuffert en af de sidste dage dernede, for at få alle de ting med hjem vi har købt :-))

Indrømmet, så har jeg ikke fået lavet alle de blogindlæg jeg gerne ville , vi har taget over 800 billeder så der er så meget jeg gerne ville ha´delt med jer, MEN !!!
 Jeg har holdt FERIE, NYDT mine store unger, HOLDT I HÅND med min mand, BADET og SLIKKET SOL, været på OPDAGELSE i den Thailandske KULTUR og NATUR, SPIST lækkert mad og fået fuld POWER på batterierne igen..
 Jeg har overhovedet  ikke fulgt med på jeres blogge i de 3 uger, det skal der rettes op på nu, for jeg kan skimme at i alle har været yderst kreative og produktive.. Jeg glæder mig til at se hvad i har lavet!!

Jeg har et par hænge partier, i forhold til en pakke-leg, dem skal jeg nok få styr på i løbet af ugen..
( Og de 3 blog kvinder det drejer sig om , kan godt glæde sig , for der kom lidt Thailandsk Krea-guf med i pakkerne)

Jeg vil slutte af med et par billeder fra vores sidste hotel ved River Kwai..


Hotellet lå lige ned til breden af River Kwai..

Værsgo´ tag et badehåndklæde og smid det i kurven når dagen er omme, og måske vi kunne friste med lidt Thailandsk massage ?? Priserne står på tavlen..


Bruser med elefant-hoveder..


Lille skyggefuld oase..
Den berømte bro over River Kwai..

Det blev ikke til et FARVEL Thailand, men et PÅ GENSYN...4 kommentarer:

 1. Velkommen hjem, når man har ferie skal man da heller ikke blogge !! Dejligt har det nu været at se de utrolig dejlige billeder fra Thailand og det ser bestemt ud til at det har været en skøn ferie. Måske sølvbryllupsrejsen skal gå dertil, så kan det være jeg beder om fif :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det.. Jeg synes bestemt i skal overveje det, og hvis det bliver aktuelt spørger du bare, selv om alt gik som planlagt, er vi blevet en del erfaringer rigere, og der er nogle ting vi ville gøre anderledes næste gang.. De erfaringer kan man jo lige så godt dele ud af :-))
   God Søndag til dig...

   Slet
 2. Det er simpelthen så fedt du har haft brugt tid på at dele med os andre - det er ganske enkelt storslående og sikke nogle smukke omgivelser I har befundet jer godt i. Vil vildt gerne høre mere om alle de gode fif, trick og erfaringer I har gjort jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det var da så lidt Mille.. Jeg nød at dele noget af alt det vi oplevede/ så med jer, men der var også bare så meget andet jeg også gerne ville ha´ berettet om:-)) Spørg endelig ind, hvis der er noget bestemt du gerne vil vide noget om.. Emnerne er jo mange..
   Transport, Hoteller, Kultur, Befolkningen, Handel/priser, Mad, Seværdigheder o.m.a...
   Rigtig god Søndag aften til dig...

   Slet