fredag den 3. februar 2012

1 uge tilbage...

Indrømmet, så kommer emnet THAILAND til at fylde meget på bloggen de næste mange uger, men jeg håber i har lyst til at læse med, og følge os i vores oplevelser dernede...
Nu er der nøjagtig en uge til vi tager afted..
Kl. 19.00 næste Fredag, sætter vi os i toget her i Herning, for at tage til København,vi overnatter på Danhostel på Amager,  for tidlig næste morgen at sætte kursen mod Bangkok via Amsterdam..

Kl. 6.15 Søndag ( kl. 0.15 Lørdag dansk tid) ankommer vi til Bangkok og 34 graders varme :-))
Vi har bestilt en taxa som kommer og henter os i lufthavnen og kører os de 200 km ned til Cha-Am som er vores første opholds-sted..
Alene tanken om at rejse fra DK i minus 5- 10 grader og lande i Bangkok i 34 grader giver lidt hovedbrud i forhold til overtøj og påklædning.. vi har undersøgt muligheden for at lade vores overtøj hænge i garderoben iKøbenhavns-lufthavn, men det vil de ha´ 1300 kr for, og indrømmet så bliver jeg sku lidt nærrig. 1300 KR!!!!!
Så enden bliver nok at vi må pakke det nederst i kufferten, og slæbe det rundt i Thailand i 3 uger...

Nå men, vel ankommet til Cha-am, vil vi indlogere os på dette Hotel...
Et total "Gran-canarie" resort, men udelukkende valgt fordi vi troede vi skulle overraske mine sigerforældre her.. De havde nemlig bestilt en rejse som skulle afsluttes med nogle dage på dette hotel, og da vi fandt ud af at det kunne passe ind i vores planer, at ligge vejen forbi, ville vi overraske dem.. De har så siden valgt at aflyse deres tur, men vi tager derned alligevel og tager et par dage ved poolen/vandet , for at vende os til varmen, kulturen, og suge til os af nye indtryk...
De første dage skal også bruges til rent praktisk at få bestilt nat-tog og indenrigs flyvninger som vi skal bruge senere på turen...

Jeg glæder mig bare SÅ meget!!!

Hvad vi ellers skal opleve og hvor vi skal være kan du læse om de kommende dage...2 kommentarer:

 1. Ååååååhhhrrr - det vil jeg bare glæde mig SÅ meget til at følge med i! ☺
  (håber ikke du følger Bloglands åbenbart uskrevne regler, men FYLDER din blog til BRISTEPUNKTET med lækre billeder og laaaaaaange, malende beskrivelser ☼)
  Please ♥ ☺

  Ønsker dig en fuldstændig fabelagtig og uforglemmelig tur ☻ <---- Canika vildt solbrændt! :D

  SvarSlet
 2. Kære Z.. Du kan tro jeg nok skal holde jer opdateret en gang imellem.. Håber vi kan få computeren til at virke når vi kommer derned, ellers må vi jo søge tilflugt i en netcafe´ en gang imellem..
  TAK.. Jeg er sikker på at vi får en fantastisk tur, og lækker-brun, ja, det bliver vi nok også :-))

  SvarSlet