torsdag den 4. oktober 2012

Pulled Pork..

En af favoritterne her i huset er Pulled Pork..
 
 
Så efter at have lagt i saltlage hele natten,
 kom nakkestegen igår morges kl. 6.30 i oven ved 110 g,
og 12 timer senere var den klar..
 
Som altid spiser vi det i en grov burger bolle eller andet groft brød,
og så med forskelligt fyld..
Igår havde jeg lavet en porre/æble salat, som smagte FANTASTISK til..
Og nogle hurtige ovn-kartofler..
 
Nemt aftensmad som passer sig selv,
 og som ekstra bonus får du en herlig duft af steg i hele huset..
 
 
Madblogger bliver jeg aldrig, tager heller ikke skønne billeder,
men håber trods alt at i fornemmer hvor godt det smagte :-)
 
Og i aften har vi en halv steg tilbage til endnu en omgang,
denne gang med Coleslaw!! Mums!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar